Detalle del trabajo | GiraWeb

COL·LEGI OFICIAL DE PSICÒLEGS D'ANDORRA

Visita la Web
COL·LEGI OFICIAL DE PSICÒLEGS D'ANDORRA

Detalle del trabajo

Disseny de la pàgina web del Col·legi Oficial de Psicòlegs d'Andorra.

El Col·legi de Psicòlegs d’Andorra és un espai professional, sense ànim de lucre, que vetlla per la qualitat de les intervencions professionals, preservant i donant suport a la praxi de cada actuació, garantint als ciutadans la òptima qualitat de l’atenció i el servei.

El treball consistia en redissenyar la pàgina actual i donar-li un "toc" més modern i de fàcil lectura. Tanmateix aprofitar i ampliar els continguts que ofereixen, així com un accés restringit pels associats per poder accedir a continguts específics.

El desenvolupament i disseny del lloc web s'ha fet ús dels llenguatges de programació d'alt nivell tal com HTML5, CSS3, jQuery i PHP.

Ens van demanar de crear un accés privat per a que els seus associats, amb l'ajuda d'un sistema d'autentificació (gestionat des del gestor intern) poguessin accedir a una zona restringida fent ús de usuari i clau proporcionats pel Col·legi Oficial de Psicòlegs.

Per complementar aquest lloc web, s'ha desenvolupat un gestor de continguts a mida cobrint les necessitats de tot el site. 
El disseny està adaptat per tauletes i mòbils amb l'ús del disseny responsive.
Des del gestor, el client pot autogestionar tot el contingut en multidioma.

Visita la Web

DIRECCIÓN

TELÉFONO